EN | BG
LA Biosthetique Paris

Култура на красотата


Съчетание на живот и красота, биология и естетика. Комбинация от съвременни научни постижения и изобилие от естествени съставки, предназначени за вaс - вашите коса и тяло. На тези принципи се основата градивната ни дейност: LA BIOSTHETIQUE PARIS

През годините фамилният бизнес на LA BIOSTHETIQUE PARIS се разраства. Днес LA BIOSTHETIQUE PARIS е позиционирана в повече от 8000 фризьорски и козметични салони по цял свят.


Семейството


Първоначално Зигфрид Вайзер управлява компанията заедно с основателя Марсел Контие. Днес Зигфрид Вайзер е достойният правоприемник на империята LA BIOSTHETIQUE PARIS, която ръководи заедно със синовете си Жан-Марк и Феликс. Дейностите, свързани с разработването на козметичните продукти, както и тяхното производство се извършват в Париж (Франция) и Форцхайм (югозападна Германия).
Става въпрос за семейна компания, която през годините успява да запази своето място на международния пазар и да провъзгласява своето име сред редица други световно мулти-национални марки.
Имерията LA BIOSTHETIQUE PARIS е световно известна.


 


Една естествено добра комбинация, превръщаща LA BIOSTHETIQUE PARIS в едно от големите имена в световната козметична индустрия, отличаващо се със своите уникалност, стил и естетически усет.
LA BIOSTHETIQUE PARIS излъчва стабилност, сигурност и професионализъм. Успехът й се дължи на добре изградената ценностна система, основана на фамилни принципи. Те далеч не отговарят на съвременните краткосрочни бизнес интереси, свързани с инвестиции и частно банкиране. Подход, водещ не само до умело управлявана компания, но и до изграждането на висококачествена марка, обединяваща френския стил и изключителните немски професионализъм и ноу-хау


The Production


La Biosthétique Paris

е синоним за качество и съвършенство. Всичко е разработено с голяма прецизност и нюх към детайла. Това е водещо в процеса на работа. Това е нашето виждане за нещата, били те свързани с изследвания, производство или разпространение. Обръщаме особено внимание на всеки един продукт, така че той да бъде изряден като съдържание и визия. Всичко това, дори и повече, спазвайки и съобразявайки се с екологията. Следователно, LA BIOSTHETIQUE PARIS представя иновативни козметични продукти в сферата на дерматологията и биохимията. Всеки един от тях е прецизно и продължително тестван в изследователски лаборатории, докато желаният резултат не бъде постигнат и клинично потвърден. Козметичните серии на LA BIOSTHETIQUE PARIS са естествени, ефективни и висококачествени.

Продуктите


Културата на съвършената красота изисква: висококачествени и ефективни продукти, съвместими с останалите серии на LA BIOSTHETIQUE PARIS. Естествените съставки и добре разработените им свойства са също толкова важни - природата и съвременните технологии са в основата на вечните красота и естетика.

РАЗГЛЕДАЙ

Hair Care

Високото качество е символ на успех. То е ценност: всички продукти са индивидуално разработени, така че да предоставят необходимите свойства за поддръжка на косата и скалпа. Те са ефективни, придават приятно усещане и гарантират добра поносимост при нанасяне. 'Успехът' за LA BIOSTHETIQUE PARIS се свежда също и до прецизността във всяко едно отношение. Качеството не е условие. То е отношение, което трябва да се поддържа и LA BIOSTHETIQUE PARIS притежава тази способност. Съвсем естествено. LA BIOSTHETIQUE PARIS я развива с всеки следваш сезон. С всеки следващ ден.

Colour

Цветът е предназначен да вдъхновява и да съблазнява. LA BIOSTHETIQUE PARIS обединява тези две понятия, превръщайки ги в основна съставка на своята палитра. Вдъхновени от световните модни тенденции, цветовите гами на LA BIOSTHETIQUE PARIS предлагат изключително разнообразие от нюанси, безброй комбинации и не на последно място безупречен резултат. Всяка една палитра дава възможност да изразяваме творческата си натура. Благодарение на богатата гама цветове, имаме възможността и привилегията да предлагаме по нещо уникално и индивидуално на всеки.

Skin Care

Кожата е също от голямо значение за LA BIOSTHETIQUE PARIS, за това френската марка създаде серии продукти, отговарящи на специфични нужди. С дългогодишен опит в козметичната сфера, LA BIOSTHETIQUE PARIS доказва своя опит разработвайки висококачествени козметични продукти. С годините марката обединява своите умения, осъществявайки стабилни и дългогодишни партньорства със салони за красота по целия свят. Основани на единно мислене и споделяне на универсална философия, LA BIOSTHETIQUE PARIS поддържа Културата на Красотата.

Make Up

Красотата е многолика. Тя се изразява по безброи начини. Всяка една жена подчертава своята индивидуалност по различен начин както през деня, така и вечерта. Спрямо повода, настроението или модните тенденции тя преобразява своята визия, придавайки й нов облик. За тази цел, гримът е от особено значение. Качеството му също. Козметичните продукти на LA BIOSTHETIQUE PARIS са съчетание на естетика и разнообразие, изящество и грижа, които предоставят възможността на всяка една дама да бъде естествено красота.

Салоните за красота


Необходим е много опит, за да се даде съвет на една жена относно продукта, от който се нуждае, съобразявайки се с нейните индивидуални нужди. Поради тази причина, стилистите-коафьори, които използват сериите на LA BIOSTHETIQUE PARIS в своите салони, не са само потребители на марката. Не. Те са много повече от това - всички те са нейни официални посланици. Всеки един от тях съзидава. LA BIOSTHETIQUE PARIS е техният творчески елемент. Те създават красота. Тя е субективно понятие, което не е подвластно на предопределени канони. То е свобода, обогатена от любовта и старанието на тези, които работят за нея.

Академиите


Има неща, които се научават. Международният микрокосмос на LA BIOSTHETIQUE PARIS дава възможност на тези, които желаят, да се реализират в сферата на красотата, посредством специализирани академични обучения. Останалото е в техни ръце. Като творци. Като професионалисти. В какво се състои La Biosthétique Academies? Чрез тях марката се стреми към съвършенство - професионализъм. Към развитието и засилването на индивидуалността на всеки един, който се присъедини към нея - по един или друг начин. LA BIOSTHETIQUE PARIS е пътят към успеха. Това е същността на LA BIOSTHETIQUE PARIS.